Webshop » HOND » SNACKS HOND » Food4pets Gedroogde Sprotjes 100 gr

Food4pets Gedroogde Sprotjes 100 gr

Food4pets Dried Sprats 100 gr Food4pets Gedroogde Sprotjes 100 gr
Food4pets Dried Sprats 100 gr Food4pets Gedroogde Sprotjes 100 gr

€ 2,99 inclusief BTW

Beschikbaar

Gedroogde sprot ( 6 - 11 cm ) bevat veel omega-3 en kan dankzij zijn goede geur en smaak gebruikt worden als trainingssnack. Deze lekkernijen zijn gemaakt van 100% Oostzee-sprot en worden aan de lucht gedroogd om gezonde vitamines en omega-oliën te behouden.

Gedroogde sprot zijn 100% natuurlijke producten, hypoallergeen en glutenvrij. Ze bevatten ook geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of toevoegingen, en bevatten geen granen, soja of andere toevoegingen.


De producten zijn geschikt voor honden van alle groottes vanaf 8 weken.
Gebruik gedroogde sprot als traktatie of als beloning als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Zorg er altijd voor dat uw hond een bak met vers water heeft. Om het optimale gewicht te behouden, moet u uw hond niet te veel lekkernijen voeren.

Analyse :

Ruw eiwit 49,6%, 
totaal vet 35,3%, 
vocht 9,5%

Belangrijkste voordelen

Bevat veel eiwitrijke omega 3-vetzuren voor de gezondheid
Omega 3 is een belangrijk en noodzakelijk vetzuur dat door de voeding moet worden geleverd omdat het lichaam het niet kan aanmaken. Omega-3 ondersteunt gewrichtsmobiliteit, gezond zicht, hersenfunctie, darm- en tandvleesgezondheid en verbetert de conditie van de vacht en huid.
Gezonde vacht en huid
De producten zorgen voor een zijdezachte, duurzame en glanzende vacht en verminderen jeuk, huiduitslag of huidirritatie, waardoor uw hond veel gelukkiger wordt.
Extreem caloriearm, hypoallergeen en licht verteerbaar
Vis is een geweldige, licht verteerbare eiwitbron voor honden die helpt om een ​​gezond gewicht te behouden. Vistraktaties zijn ook geweldig als tussendoortje voor honden met overgewicht of honden met allergieën of intoleranties.
Stimuleert en versterkt het immuunsysteem van de hond
Helpt het immuunsysteem van de hond te stimuleren en te versterken, wat op zijn beurt helpt om verschillende infecties en ontstekingen snel en effectief te bestrijden.

Producteigenschappen

Ingrediënten: Baltische sprot 100%

Productgrootte: tussen 6-11 cm

Houdbaarheid: 24 maanden
Webshop gemaakt met EasyWebshop