Webshop » HOND » SENSE » DIBAQ SENSE JOINT & MOBILITY

DIBAQ SENSE JOINT & MOBILITY

SENSE JOINT & MOBILITY 200 gr DIBAQ SENSE JOINT & MOBILITY

€ 31,90 € 24,90 inclusief BTW

Uitverkocht

Productomschrijving :
Dankzij de complete formule, waaronder de ontstekingsremmende MSM en boswellia, is het supplement bijzonder geschikt voor oudere honden die door blessure of leeftijd problemen hebben met hun bewegingsapparaat. Verbetert preventief de gezondheid van het bewegingsapparaat. Het is verrijkt met bioactieve collageenpeptiden in de vorm van het toegevoegde ingrediënt Petagile om een ​​gezonde gewrichtsfunctie te bevorderen.

SAMENSTELLING: 

Gehydrolyseerde collageenpeptiden, gevogelte en gevogelte ingewanden, glucosamine 13%, gehydrolyseerd collageen, chondroïtinesulfaat 5,5%, methylsulfonylmethaan 5,2%, haaienkraakbeen, zeeschelpen (verkalkt), hyaluronzuur 0,8%, extract van Boswellia serrata 0,5%.
ANALYTISCHE COMPONENTEN: 

Ruw eiwit 72%, 
ruw vet 1,2%, 
ruwe celstof 0,1%, 
anorganisch materiaal 0,9%.
HOE TE GEBRUIKEN:

Aanvullend voer moet regelmatig worden toegediend, gemengd met voer. De dagelijkse dosis kan worden verdeeld afhankelijk van de voedingsfrequentie. 
Aanvullende voeding moet gedurende 3 maanden worden verstrekt. 
Als het wordt aanbevolen het gebruik te herhalen, moet u een pauze nemen (ongeveer 1 maand). 
In ernstige gevallen (aanzienlijke pijn tijdens het bewegen, om te proberen artrose te stoppen, enz.), moet het zonder onderbrekingworden toegediend. In dergelijke situaties moet de duur van de toediening van het product worden overlegd met een dierenarts.

SCHEMA:

voedingsschema-joint-mobility
 
Webshop gemaakt met EasyWebshop