Webshop » HOND » WOLFSBLUT » WOLFSBLUT VETLINE » VETLINE JOINT CARE

VETLINE JOINT CARE

VETLINE JOINT CARE
VETLINE JOINT CARE

 inclusief BTW


VL Joint Care 12 kg€ 94,99 Toevoegen aan Winkelwagen
VL Joint Care 2 kg BB 08/05/2022€ 27,39Bekijken


Volledig dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van het gezamenlijke metabolisme bij artrose en bij andere gewrichtsproblemen


Droogvoer voor volwassen honden met Wildvlees en zoete aardappel 


WOLFSBLUT Joint Care is een compleet dieet zonder granen (zonder gluten, zonder maïs), waarvan de samenstelling speciaal is aangepast aan het dieet van honden met artrose. 
De speciale eigenschap: de samenstelling bevat zes uitzonderlijke natuurlijke stoffen die individueel en samen verlichting kunnen bieden voor honden met artrose.

zutaten-vetline-joint-care

Omdat artrose ook vaak leidt tot ontsteking , bevat WOLFSBLUT Joint Care onder andere de gemberplant Curcuma in de vorm van Theracurmin®. Curcuma is een Indiaas kruid waarvan het gele pigment (curcumine) volgens verschillende klinische onderzoeken in de menselijke geneeskunde een ontstekingsremmend effect kan hebben.  Als Theracurmin® moet kurkuma een aanzienlijk betere biologische beschikbaarheid bereiken. Andere specifieke natuurlijke stoffen zijn onder andere cetylmyristoleaat, chondroïtine, glucosamine, methylsulfonylmethaan en groenlipmossel.

WOLFSBLUT Joint Care is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het resultaat is een unieke, korrelvrije samenstelling die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van honden met artrose, inclusief de volgende speciale ingrediënten:

De gemberplant kurkuma
Het gele pigment in de Indiase kruidenkurkuma wordt curcumine genoemd. Tot op heden zijn meer dan 100 verschillende klinische onderzoeken in de menselijke geneeskunde met curcumine voltooid. (1 bis) Voor het grootste deel wordt aangenomen dat curcumine een antibacterieel en ontstekingsremmend effect kan hebben. Voor de VetLine gebruiken we Theracurmin®. Dit is curcumine, wat een betere biologische beschikbaarheid zou moeten bereiken. 
De natuurlijke substantie cetyl-myristoleaat (CMO)
CMO wordt beschreven in Amerikaans octrooischrift nr. 4049824 onder andere als een vaccin tegen zoogdieren tegen reumatoïde artritis. Volgens het patent bevrijdt CMO zoogdieren ook van ten minste een van hun artritisklachten. CMO is opgericht door chemicus Dr. Harry Diehl, die onderzoek deed aan het National Institute of Health in de Verenigde Staten. Diehl identificeerde CMO als het actieve ingrediënt in het bloed van de muissoort Swissalbino, dat de dieren van nature beschermt tegen artritis. CMO is een vetzuurester die onder andere voorkomt in de combanoot. Een RCT-onderzoek in de geneeskunde van de mens uit 2017 bevestigt dat CMO pijn in artritis kan verminderen. 

De natuurlijke stoffen chondroïtine en glucosamine
chondroïtine en glucosamine zijn componenten van kraakbeenweefsel. Volgens verschillende RCT-onderzoeken in de menselijke geneeskunde, met meer dan 600 personen, kunnen chondroïtine en glucosamine een positief effect hebben op de kniegewrichten.  WOLFSBLUT Joint Care bevat 3900 milligram glucosamine en 2750 milligram chondroïtine per kilogram.

De natuurlijke stof methylsulfonylmethaan (MSM)
MSM is een zwavelverbinding die volgens verschillende RCT-onderzoeken in de menselijke geneeskunde een positief effect op de gewrichten kan hebben. 

De groenlipmossel
Een onderzoek uit 1998 in de humane geneeskunde concludeerde dat een extract van de groenlipmossel in Nieuw-Zeelandse wateren pijn, stijfheid en gezwollen gewrichten kan verminderen. 
RCT-studies (gerandomiseerde, gecontroleerde studies) worden op www.aerzteblatt.de beschreven als "de gouden standaard in klinisch onderzoek voor het aantonen van de werkzaamheid en veiligheid van een nieuwe therapie". 
WOLFSBLUT Joint Care - een speciale samenstelling, natuurlijk, graanvrij en met uitzonderlijke ingrediënten voor honden met artrose.


Let op het volgende:

Veterinair dieet mag alleen worden gevoerd in overleg met uw dierenarts. Voer WOLFSBLUT Joint Care in eerste instantie gedurende maximaal 3 maanden. Bij het voeren van een veterinair dieet, moet u uw dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van uw hond verslechtert, moet u onmiddellijk een dierenarts raadplegen.

siegel-tierarzt   siegel-jointcare-146x146   siegel-getreidefrei-146x146


In één oogopslag
- Alleen met natuurlijke ingrediënten
- Zonder granen (zonder gluten en zonder maïs)
- Zes speciale ingrediënten voor gewrichtsgezondheid
- Hoofdingrediënt: Wild gevogelte vlees van Levensmiddelkwaliteit
- Omega-3 en omega-6-vetzuren uit struisvogelolie en zalmolie
- Natuurlijke vitamines van pompoen, bramen en frambozen


Samenstelling :

Verse wilde gevogelte vlees 41% (Patrijs, duif, wilde eend, struisvogel), zoete aardappel (17%), aardappelen, bananen, struisvogel olie (5%), pompoen, alfalfa, zalmolie, aardpeer, bramen, frambozen, bosbessen, vlierbessen, zwarte bessen, peterselie , spinazie, mineralen, wortel, kikkererwten, groene lipmossel, oregano, tijm, salie, marjolein, glucosamine (3.900 mg / kg), methylsulfonylmethaan (3.900 mg / kg), chondroïtinesulfaat (2.750 mg / kg), myristoleate (500 mg / kg ), gember, drop, knoflook, kurkuma

Analyse :

Ruw eiwit 20%
Ruw vet 13%
Ruwe celstof 3,5%
Ruwe as 9,5%
Vocht 8%
Omega-6 2,98%
Omega-3 0,75%

Voedingsadvies :

Gewicht van de hond / dagelijkse hoeveelheid voer
1-5 kg                            ​​ 45 g
5 - 10 kg                         45 - 150 g
10 - 20 kg                       150 - 260 g
20 - 30 kg                       260 - 440 g
+ 30 kg                            + 440 g

De opgegeven hoeveelheid is alleen ter oriëntatie. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de individuele behoeften van de hond. Elke hond is anders en de optimale hoeveelheid voeding hangt af van verschillende factoren, zoals leeftijd, geslacht, activiteit, metabolisme en omgevingsfactoren. Uw hond moet altijd vers water beschikbaar hebben
Webshop gemaakt met EasyWebshop