Webshop » KAT » LUNDERLAND

LUNDERLAND

lunderland-logo-150


Ons voederaanbod is gericht op eigenaren van huisdieren ( hond en kat ) die bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor het voeden van hun dieren!

We zijn het er allemaal over eens dat een gezond menselijk dieet altijd een gevarieerd dieet is, gebaseerd op zo vers als mogelijk, onverwerkt voedsel
De verantwoordelijke huisdiereneigenaar weet dat hetzelfde geldt voor zijn hond en / of zijn kat.

Onze blikjes bevatten voedingsstoffen die zo min mogelijk verwerkingsstappen hebben ondergaan en niet worden gemengd met additieven.

Onze ingrediënten zijn volledig duidelijk. Wat niet wordt genoemd op de etikettering van het product zit ook niet in het product !
In onze producten zijn geen 'verborgen ' toevoegingen 
Lunderland vleesblikjes bevatten altijd maar één dier als een bron van eiwitten zodat ze ook bij allergie-gevoelige dieren bruikbaar zijn. Daarom zijn de Lunderland-vleesblikken ook gemaakt zonder de toevoeging van granen / groenten / fruit.
Onze vleesblikjes verschillen fundamenteel van commercieel hondenvoer - zelfs van de (zogenoemde) "pure meat" -soorten.
De blikjes bevatten enkel het aangegeven vlees en bevat geen bijproducten in het blik. Eiwit- en vetgehalte in de blikken komen overeen met de natuurlijke waarden van de grondstof. Er worden geen toegevoegde vetten of eiwitbronnen toegevoegd. De extreem lage waarde van ruwe vezels en onbewerkte as laat zien dat er geen vulstoffen werden gebruikt. Vergelijk alstublieft niet alleen de prijs, maar ook de aangegeven eiwitwaarden van de verschillende fabrikanten. Als vlees van 13% tot meer dan 20% eiwit bevat, afhankelijk van het ras, heb je een indicatie van de kwaliteitsvergelijking


    Webshop gemaakt met EasyWebshop