Webshop » HOND » K9 Natural

K9 Natural

k9-image-300x87

K9 is een gevriesdroogd kwaliteitsvoer gebaseerd op het natuurlijke instinct van uw hond


Vijf goede redenen waarom K9 Natural zo gezond is voor uw hond:

- Geen kunstmatige toevoegingen
- Bevat geen granen, mais, soja, rijst of gluten
- Bevat geen conserveringsmiddelen
- Vers vlees van dieren door de natuur gevoed
- Geschikt voor puppies, volwassen honden en senioren

K9 – De natuurlijke voeding waar uw hond dol op is!


De uitgestrekte en ongerepte Nieuw-Zeelandse natuur met zijn bergen, bossen, meren, grote valleien en groene weides – dat is de bron van K9 Natural

K9 Natural houdt zich aan de strengste eisen voor een 100% natuurlijk rauw hondenvoer

Het landschap is niet alleen pittoresk, maar geeft ook alles wat uw hond nodig heeft voor gezonde, passende en voedzaam dieet.

De natuur biedt alles wat uw hond nodig heeft. Uw hond zal dol zijn op K9 Natural. Want: K9 Natural is gebaseerd op het foerageergedrag van de naaste verwant van de hond: de wolf. Genetisch gezien verschillen de hond & de wolf slechts 0.2% van elkaar. Dit is precies de filosofie die tot de ontwikkeling van K9 Natural heeft geleid. Nu, na 19 jaar ontwikkelen, is er een product dat volledig voldoet aan de hoge eisen die wij aan dit product gesteld hebben.

K9 Natural is een 100% natuurlijk en rauw hondenvoer en benadert daarmee de complete voedselvoorziening die Moeder Natuur biedt. Onze producten bieden uw hond, ongeacht de leeftijd, een evenwichtig en voedzaam dieet. Moeder Natuur biedt immers ook geen aangepaste voeding voor een pup of oudere hond. Evenmin biedt zij gekookte of gebakken ingrediënten: vers en rauw, dat is de basis voor K9 Natural.

De filosofie van K9 Natural


Onze filosofie achter K9 Natural is een uitgebalanceerde voeding bieden bestaande uit voedingsstoffen die de hond ook daadwerkelijk nodig heeft. Ongeacht zijn ras, grootte of leeftijd.

Daarbij bevat K9 Natural geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. De voeding bestaat uitsluitend uit verse, kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die de natuur van Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Deze ingrediënten (o.a. vers, rauw vlees) worden in een speciaal proces gevriesdroogd en bieden uw hond een compleet en op de behoeftes afgestemde voeding.

Onze K9 belofte aan u: Wij zullen blijven streven naar de ultieme voeding voor uw hond en wij zullen K9 Natural blijven door ontwikkelen en verbeteren om een zo perfect mogelijke nabootsing te creeëren van wat Moeder Natuur te bieden heeft

Nieuw-Zeelanders zijn onder andere bekend om hun liefde voor honden. Vanuit deze relatie is K9 ontwikkeld om onze dierbare honden optimale en gezonde voeding te kunnen geven.
15-jarig ontwikkelingsproces

Verantwoord (BARF) rauwvoer  
Verse en uitgebalanceerde ingrediënten - alles wat uw hond nodig heeft 
Kwalitatief hoogstaand en goed uitgebalanceerd hondenvoer uit Nieuw-Zeeland

Gebruik K9 Natural - eerlijke diervoeding, daar houdt uw hond van!

k9-voeder
kbvb-bondskaart-pdf-snacks


    Loading...