Webshop » HOND » EDGARD & COOPER

EDGARD & COOPERAls honden konden koken
Woef! Hallo! Wij zijn Edgard & Cooper. Samen met onze slaafjes, euh… baasjes ;) maken we lekkere en gezonde hondenvoeding. Zonder vies vleesmeel! Wij gebruiken vers bereid vlees, vers bereide vis en andere overheerlijke ingrediënten. Ingrediënten die je herkent. Recht uit de natuur. En ongelooflijk goed voor je vrolijke viervoeter.

Geen vleesmeel in een notendop!
Wij maken onze brokjes niet met vleesmeel. Nu niet. Nooit niet! Want dat is vieze troep. Vleesmeel wordt gemaakt van slachtafval dat ze intensief bewerken: koken, uitpersen, verhitten, vermalen.
Dit gaat door tot olie, vetten en water verdwenen zijn en er alleen een poedertje overblijft. En tijdens elke stap gooien ze er synthetische antioxidanten bij.
Dat poeder verschepen ze over de hele wereld. En de andere jongens boetseren er dan hondenbrokken van met water, olie, vetten en smaakstoffen. Jakkes!
Wij zijn het enige bedrijf in de wereld dat 100% vleesmeelvrij is!

Onze Ingrediënten
‘t Is simpel: we gebruiken alleen pure ingrediënten, recht uit de natuur. No nonsense, just goodies! ;) Ontdek ze allemaal in de tuin van Edgard & Cooper. En spits je oortjes, euh… cursor, want ze vertellen graag zelf waarom ze o zo gezond zijn voor je hond.
Een verhaal over 2 honden

ONS AVONTUUR
Wij, Edgard & Cooper, zijn 2 wollige deugnieten. En samen met onze baasjes zijn we een bedrijfje gestart. Wat een waanzinnig avontuur! Eerst bekokstoofden we lekkere recepten met pure ingrediënten: vers bereid vlees, vers bereide vis, groenten, kruiden en fruit. We haalden er slimmeriken van de universiteit bij. En reisden de wereld rond op zoek naar een héél grote keuken. Groot genoeg om voor al onze vriendjes te koken. Het resultaat? Overheerlijke hondenbrokjes. Boordevol gezonde dingen. Zonder onnatuurlijke onzin.

UNIVERSITEIT
Nerd alert! Want Edgard & Cooper werken samen met de bollebozen van Universiteit Gent. Die slimmeriken weten perfect hoe je van al die lekkere ingrediënten gezonde en evenwichtige hondenvoeding maakt. Voeding die supergezond is voor je hond.

GOEDE HONDENDOELEN
Wij doen zaken met een hart en delen het succes van Edgard & Cooper graag met anderen. Daarom geven we 10% van onze winst aan goede hondendoelen. Zo willen we overal ter wereld honden helpen die het moeilijk hebben. Hartverwarmend hé?! :)

Ontmoet de familie
De overheerlijke recepten van Edgard & Cooper bestaan in 3 varianten. Vlootjes natvoer voor de kleine buikjes. Blikjes voor de grote buikjes. En zakjes knapperige brokjes voor honden die er graag hun tanden inzetten. De smaken? Die verschillen, maar ze zijn wel allemaal njammie! Neem een kijkje in onze online voorraadkast en ontdek de favoriet van je hond.


    Loading...