Webshop » HOND » PLATINUM » PLATINUM ORAL CLEAN & CARE

ORAL CLEAN & CARE

mimg-platinum-gebitsverzorging
Oral Clean+Care – natuurlijke en effectieve gebitsverzorging van PLATINUM kwaliteit voor katten en honden
verwijdert tandsteen
helpt bij tandvleesontsteking
verhelpt slechte adem


Effectief en mild tegelijk
In de natuurgeneeskunde wordt citruspitextract toegepast als antibacterieel geneesmiddel. Deze natuurlijke werkzame stof in OralClean+Care zorgt er in combinatie met etherische kruidenoliën voor dat tanden schoon worden en dat tandsteen wordt verwijderd: het dunne filmlaagje bacteriën verdwijnt langzaam en de tandplak wordt op milde wijze verwijderd. De waardevolle ingrediënten dringen tot diep in de tandvleespocket door en hebben een ontstekingsremmende en verzachtende werking bij tandvleesontstekingen.
Alle ingrediënten van Oral Clean+Care zijn 100 procent natuurlijk en voldoen aan alle voorschriften voor levensmiddelen.

'Natuurlijk' alleen het beste
Het gevoelige tandglazuur wordt hierbij niet aangetast, omdat er bij tandsteenverwijdering met OralClean+Care geen bestanddelen aan te pas komen die zuren bevatten. Dit komt omdat: het citruspitextract niet van de vrucht zelf, maar van de pit afkomstig is en hierdoor zuurvrij is. Uw huisdier krijgt per keer zo weinig alcohol binnen, dat u OralClean+Care zonder meer kunt toedienen. Telkens wanneer u uw geliefde huisdier OralClean+Care toedient, zal hij hier wat van doorslikken. Dat is heel normaal en niet schadelijk voor de gezondheid!

Bij consequent gebruik van OralClean+Care ziet u al na enkele dagen de eerste tekenen van herstel:
Uw huisdier stinkt aanzienlijk minder uit zijn bek.
Tandvleesontstekingen zijn minder erg geworden.
De hoeveelheid tandsteen wordt geleidelijk minder.
De behandeling geeft gegarandeerd het gewenste resultaat bij consequent gebruik:
2 keer per dag de aanbevolen dosering OralClean+Care geven,
30 minuten voorafgaand aan of na de behandeling geen water of voeding geven.
Normaal gesproken is het tandsteen binnen 3 tot 6 weken verdwenen. Bij correct gebruik verhindert het zelfs de vorming van tandsteen.
Let op:
Verkleuringen van tanden kunnen niet met OralClean+Care worden verholpen!
Na 1 tot 2 weken kan het tandsteen gaan uitzetten. Dat is heel normaal en dit proces vindt plaats als gevolg van het zachter worden van het tandsteen. Na verloop van tijd zal dit weer minder worden.


Clean+Care-fase
Clean-fase:
OralClean+Care gaat bacteriën te lijf en maakt tanden schoon en zorgt er tegelijkertijd voor dat het tandsteen steeds zachter wordt en langzaam verdwijnt.
Care-fase:
OralClean+Care beschermt de tanden en voorkomt dat tandplak zich vasthecht.


Producten :

Het natuurlijke en effectieve alternatief voor het tegengaan van (de vorming van) tandsteen
Eenvoudig in gebruik:
Sproeien of aanbrengen – slechts 2 keer per dag
OralClean+Care verkrijgbaar als spray en gel
OralClean+Care Spray is het eenvoudigst in gebruik: even sproeien en klaar! Niet elk dier kan echter tegen het ongebruikelijke geluid van een spray. Daarom is OralClean+Care ook verkrijgbaar als gel die eenvoudig met een vinger op de buitenkant van de tanden kan worden aangebracht.
Op smaak getest: beide varianten van OralClean+Care worden over het algemeen goed geaccepteerd! Voor de meeste honden raden we aan OralClean+Care Classic te gebruiken. Speciaal voor katten hebben we OralClean+Care Wild Salmon ontwikkeld.


 

    Webshop gemaakt met EasyWebshop