Webshop » HOND » SNACKS HOND » Food4pets Kabeljauwhuid vingers 100 gr

Food4pets Kabeljauwhuid vingers 100 gr

Food4pets Dried Cod Skin Fingers 100 gr Food4pets Kabeljauwhuid vingers 100 gr
Food4pets Dried Cod Skin Fingers 100 gr Food4pets Kabeljauwhuid vingers 100 gr

€ 3,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Breng een glimlach op het gezicht van uw vriend met deze Kabeljauwhuid vingers , een speciaal samengestelde maaltijd met één ingrediënt om de gezondheid van uw huisdier aan te vullen. 

Geschikt voor alle hondenrassen vanaf 8 weken, deze vingers zijn gemaakt van wilde Atlantische kabeljauwhuid. 

Deze knapperige hapjes zijn rijk aan de goedheid van Omega 3's en vitamines, smaken geweldig en bieden tegelijkertijd tal van voordelen voor uw hond. Het is vrij van kunstmatige smaakstoffen en volledig glutenvrij en hypoallergeen. 
Deze hapjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kleurstoffen, conserveermiddelen, soja, vulstoffen of granen. Gemaakt met pure kabeljauwhuid en heel veel liefde, onze kabeljauwvingers zullen zeker het favoriete item van je hond zijn om op te snacken!

Voordelen :

Mooie vacht 
Als u wilt dat uw hond een mooie, weelderige, en een glanzende vacht, de Kabeljauwhuid vingers kunnen een ideale manier zijn om dat te bereiken. 
Ze verbeteren de kwaliteit van de vacht, wat resulteert in gladde en glanzende vachtlagen die vrij zijn van jeuk, huiduitslag of huidirritatie.

Verbetert de gebitsgezondheid
Kabeljauwvingers zorgen voor de tandgezondheid van uw hond. De kauwtabletten hebben een ruw oppervlak dat helpt bij het reinigen van de tanden en het tandvlees van uw huisdier en het verwijderen van eventuele sporen van tandsteen. 
Zo krijgt Uw hond niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook de ontelbare voordelen van deze blokjes. 

Gemakkelijk te verteren 
De kabeljauwvingers boordevol eiwitten zijn licht verteerbaar en helpen bij het handhaven van het juiste gewicht voor uw hond. Als uw huisdier overgewicht heeft of vatbaar is voor allergieën en intolerantie, kunnen dit een ideale snackkeuze zijn. U kunt ze ook toevoegen als onderdeel van de maaltijden van uw pup, om een ​​uitgebalanceerd dieet te garanderen. 

Verhoogt de immuniteit 
De immuniteitsverhogende eigenschap van deze blokjes garandeert dat uw hond resistent wordt tegen infecties en het vermogen ontwikkelt om op natuurlijke wijze ontstekingen te genezen. 

Omega 3-vetzuur en collageen 
Kabeljauwhuid is de bron van omega-3-vetzuren, een element dat essentieel is voor de gezondheid van uw hond, maar niet beschikbaar is in gewone voedingsmiddelen. De aanwezigheid van omega 3 en collageen helpen bij het behoud van een gezond hart, hersenen, huid en vacht. 

Ingrediënten: 
Atlantische kabeljauwhuid 100% 

Analyse :
Ruw eiwit 87,8%, 
vetten 3.1% 
vocht 9.05 %
Webshop gemaakt met EasyWebshop