Webshop » HOND » SNACKS HOND » Food4pets Kabeljauwhuid repen 100 gr

Food4pets Kabeljauwhuid repen 100 gr

Food4pets Dried Cod Skin Tubes 100 gr Food4pets Kabeljauwhuid repen 100 gr
Food4pets Dried Cod Skin Tubes 100 gr Food4pets Kabeljauwhuid repen 100 gr

€ 3,39 inclusief BTW

Beschikbaar

Onze luchtgedroogde kabeljauwhuiden voor honden zijn een volledig natuurlijke traktatie die van nature rijk is aan omega 3-vitamines, waardoor uw hond een scala aan gezondheidsvoordelen heeft, zoals een glanzende en zachte vacht, maar ook heerlijk zijn !

Om deze knapperige kabeljauwsticks te maken, gebruiken we de huid van in het wild gevangen kabeljauw, die niet alleen lekker is, maar hun natuurlijke, ruwe textuur helpt tandsteen en tandplak van de tanden van uw hond te verwijderen. 
Kabeljauwhuid is van nature rijk aan essentiële Omega 3 en collageen, die een gezond hart, hersenen, huid en vacht ondersteunen.

Kabeljauwsticks zijn 100% natuurlijk, enkel ingrediënt, hypoallergeen en glutenvrij. Ze zijn ook vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of additieven en zijn volledig vrij van granen, soja of vulstoffen. 

Het product is geschikt voor honden van alle groottes vanaf een leeftijd van 8 weken. 

Voer kabeljauwsticks als traktatie of beloning als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Zorg ervoor dat uw hond altijd toegang heeft tot een bak met vers water. 
Geef uw hond niet te veel snoepjes om een ​​gezond gewicht te behouden. 

VOORDELEN 

Vacht en huid 
Helpt een zijdezachte, resistente en glanzende vacht te ondersteunen en jeuk, huiduitslag of huidirritatie te verminderen, waardoor uw hond zich veel gelukkiger voelt. 

Gezondheid van het gebit 
Deze lekkernijen gemaakt van kabeljauwhuid zijn tandheelkundige traktaties voor honden, omdat hun ruwe textuur helpt bij het reinigen van de tanden en het tandvlees van uw hond door tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen. Ze krijgen ook een frissere adem. 

Caloriearm, hypoallergeen en licht verteerbaar 
Vis is een geweldige, licht verteerbare eiwitbron voor honden die helpt om een ​​gezond gewicht te behouden. Vistraktaties zijn ook ideaal als tussendoortje voor honden met overgewicht of honden met allergieën of intoleranties. 

Omega 3 
Een essentieel vetzuur dat door de voeding moet worden geleverd omdat het niet door het lichaam kan worden aangemaakt. Omega-3 ondersteunt gewrichtsmobiliteit, gezond zicht, hersenfunctie, darm- en tandvleesgezondheid en verbetert de conditie van de vacht en huid. Het immuunsysteem versterken Helpt het immuunsysteem van uw hond te stimuleren en te versterken om op natuurlijke wijze snel en effectief infecties te bestrijden en ontstekingen te verminderen. 

PRODUCT EIGENSCHAPPEN 

Ingrediënten: 
Atlantische kabeljauwhuid 100% 

Analyse :
Ruw eiwit 87,8 %, 
vetten 3.1% 
vocht 9.05 %

Productafmetingen: 
ca. 12-15 cm, kan variëren 

Structuur: 
knapperig 

Houdbaarheid: 24 maanden 
Webshop gemaakt met EasyWebshop