Webshop » HOND » SNACKS HOND » Food4pets Gedroogde Haring 100 gr

Food4pets Gedroogde Haring 100 gr

Food4pets Dried Herring Carcasses 100 gr Food4pets Gedroogde Haring 100 gr

€ 4,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Haring karkassen   (  7 - 11 cm )  zonder kop, staart en ingewanden bevatten Omega-3 en zijn een hoogwaardige training traktatie dankzij hun heerlijke geur en smaak. 

Gemaakt van 100% Oostzee haring, deze traktaties zijn lucht gedroogd om de gezonde vitaminen en Omega oliën te behouden.

Gedroogde haring is 100% natuurlijk, hypoallergeen, glutenvrij. Ze zijn ook vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven en zijn volledig vrij van granen, soja of vulstoffen.


Het product is geschikt voor honden van elke grootte vanaf de leeftijd van 8 weken.

Geef gedroogde haring als traktatie of beloning als onderdeel van een evenwichtige voeding. Zorg ervoor dat uw hond altijd toegang heeft tot een bak met vers water. Vermijd het geven van te veel traktaties aan uw hond om een gezond gewicht te behouden.


VOORDELEN


Vacht en huid

Helpt een zijdezachte, resistente en glanzende vacht te ondersteunen en vermindert jeuk, uitslag of huidirritatie, waardoor uw hond zich veel gelukkiger voelt.

Caloriearm, hypoallergeen en licht verteerbaar

Vis is een geweldige, licht verteerbare eiwitbron voor honden die helpt een gezond gewicht te behouden. Traktaties met vis zijn ook ideaal als snack voor honden met overgewicht of honden met allergieën of intoleranties.

Omega 3

Een essentieel vetzuur dat via de voeding moet worden aangeleverd omdat het niet door het lichaam kan worden aangemaakt. Omega-3 ondersteunt de beweeglijkheid van de gewrichten, een gezond gezichtsvermogen, de hersenfunctie, de gezondheid van darmen en tandvlees, en verbetert de conditie van vacht en huid.

Versterkt het immuunsysteem

Helpt het immuunsysteem van uw hond te stimuleren en te versterken om infecties snel en effectief te bestrijden en ontstekingen te verminderen, op natuurlijke wijze.


Ingrediënten: 

Baltische Haring 100%
Webshop gemaakt met EasyWebshop