Webshop » HOND » SENSE » SENSE Zalmolie 300 ml BB 11/02/2022

SENSE Zalmolie 300 ml BB 11/02/2022

Dibaq Sense Salmon Oil 300 ml BB 11/2/22 SENSE Zalmolie 300 ml BB 11/02/2022

€ 14,95 inclusief BTW

Beschikbaar

SENSE ZALMOLIE: supplement om uw hond te voeren

Grondstof gebruikt als voedingssupplement voor elke hond, ongeacht het ras. Stimuleert de natuurlijke afweer en verbetert de hersenfunctie. Formaat 300 ml.


Productomschrijving:

Dit is de beste aanvulling om uw hond te voeren. Het is een zeer hoogwaardige bron van omega-3 essentiële vetzuren, die cruciaal zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling. Omega-3-vetzuren werken ontstekingsremmend, versterken het vaatstelsel en hersenactiviteit, hebben een positief effect op de voortplanting en verhogen de immuniteit. De toediening van het supplement zal tot uiting komen in een betere kwaliteit van de vacht en een grotere concentratie en prestatie van de honden. De beste aanvulling om uw hond te voeren.

SAMENSTELLING: 

Koudgeperste zalmolie van Noorse zalm (EPA + DHA 7%, Omega-3 14%, Omega-6 14%) is een hoogwaardige bron van essentiële EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) Omega- 3 vetzuren.

ANALYSE: 

Ruw vet 99,5%.

GEBRUIKSAANWIJZING: 

Het is noodzakelijk om het zalmoliesupplement geleidelijk in de voeding te introduceren. Bij plotselinge toediening van een hoge dosis olie bestaat het risico op spijsverteringsproblemen (diarree). Het voedingssupplement is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Bewaar in een gesloten container op een donkere en koele plaats. Eenmaal geopend, de container consumeren in de komende 3 maanden.

Dosage: (DOSIS / DAG):

1 ml / 3 kg gewicht hond
(1 theelepel = 5 ml)
 
Webshop gemaakt met EasyWebshop