Webshop » HOND » SENSE » SENSE GEZONDE VACHT & HUID 160 gr

SENSE GEZONDE VACHT & HUID 160 gr

SENSE HEALTHY COAT & SKIN 160 gr SENSE GEZONDE VACHT & HUID 160 gr

€ 18,90 € 12,90 inclusief BTW

Beschikbaar

Aanvullend voer voor volwassen honden, dat zorgt voor een glanzende vacht dankzij het gehalte aan biotine en organisch zink. Formaat 160 g.Productomschrijving

Het is vooral geschikt voor uitvalperiodes of ter voorbereiding op een tentoonstelling. Het bevordert de kleuring van de vacht en helpt de glans te verbeteren. Versterkt het bindweefsel van de huid. Tegelijkertijd heeft het een positief effect op het versterken van de immuniteit en de algemene conditie van het organisme van de hond dankzij de β-glucanen in de vorm van het toegevoegde ingrediënt MacroGard en nucleotiden.

SAMENSTELLING: 


Gist, gedehydrateerd gevogelte en gevogelte, gehydrolyseerd gevogelte en gevogelte, calciumcarbonaat, geïnactiveerde gist Saccharomyces cerevisiae en magnesiumoxide.

ANALYTISCHE COMPONENTEN: 

Ruw eiwit 38%, 
ruw vet 7,5%, 
ruwe celstof 4,9%, 
anorganisch materiaal 21,5%.
ADDITIEVE INHOUD IN 1 KG:

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Sporenelementen: Koper 210 mg (als gechelateerd koper en n-gehydrateerde aminozuren), Mangaan 63 mg (als gechelateerd mangaan en n-gehydrateerde aminozuren), Zink 1013 mg (als gechelateerd zink en n-gehydrateerde aminozuren) . Vitaminen: vit. E 450 mg, vit. B1 110 mg, vit. B2 225 mg, vit. B6 180 mg, vit. B12 380 µg, vit. C 11.100 mg, niacine 1.600 mg, biotine 1.000 mg.
HOE TE GEBRUIKEN:

Aanvullend voer moet regelmatig eenmaal per dag worden verstrekt, gemengd met voer. Bij veel voorkomende huidproblemen zoals peeling, overmatig pellen van de grijze laag rond de ogen, toedienen over een periode van vier weken. Bij het voorbereiden van een tentoonstelling zes weken voor het evenement toedienen.

voedingsschema-coat-skin
 
Webshop gemaakt met EasyWebshop