Webshop » HOND » MONGE » MONGE VET Solution » MONGE VETsolution JOINT MOBILITY 12 kg

MONGE VETsolution JOINT MOBILITY 12 kg

MONGE VETsolution JOINT MOBILITY 12 kg

€ 85,95 inclusief BTW

Beschikbaar

MONGE VETSOLUTION JOINT MOBILITY CANINE is een volledig dieetvoeder voor honden, samengesteld ter ondersteuning van het metabolisme van gewrichten bij artrose.

Bevat meloenensapconcetraat om vrije radicalen te neutraliseren, Boswellia serrata voor gewrichtsondersteuning en Xylooligosacchariden om de darmflora veilig te stellen.
De formulering wordt gekenmerkt door totale omega-3-vetzuren en eicosapentaeenzuur en voldoende vitamine E.

Fit-aroma: geavanceerde procestechnologie (fyto-ingrediënt, Boswellia serrata, omhuld met aromatische vetzuren).


schermafbeelding-jm


Samenstelling :

Gehydrolyseerd zalmeiwit, tapioca, aardappelen, visolie (zalmolie 7%) *, dierlijk vet (eendenolie) *, gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, mineralen, biergist, erwtenvezel, xylo-oligosaccharide (XOS 0,4% ), producten van de verwerking van planten (Boswellia serrata) 0,23%, glucosamine (0,057%), chondroïtinesulfaat (0,04%), producten en bijproducten van de verwerking van verse groenten en fruit (meloen sapconcentraat - Cucumis melo cantalupensis - bron van superoxidedismutase 0,005%). * gezuiverd voor 99,6%, geconserveerd met natuurlijke antioxidanten.

Analyse :

- Ruw eiwit 25% 
- Ruwe celstof 2,50% 
- Ruwe vetten 15% 
- Ruwe as 5,50% 
- Calcium 1,00% 
- Fosfor 0,70% 
- Totaal omega 3-vetzuren 3,4% 
- Totaal eicosapentaeenzuur 0,4% 
- Totaal vitamine E 750 mg / kg.

Gebruiksaanwijzing :

Het wordt aanbevolen om voor gebruik en alvorens de gebruiksperiode te verlengen advies in te winnen bij een dierenarts. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk maximaal 3 maanden. De aanbevolen dagelijkse voeropname in grammen wordt vermeld in de tabel, te geven in twee (volwassen hond) of drie maaltijden (puppy). Vers en schoon water moet te allen tijde beschikbaar zijn. Alleen diervoeder, niet geschikt voor menselijke consumptie.
Bewaren op een koele, droge plaats.
Tenminste houdbaar tot en met batchnr .: zie verpakking markering.
Webshop gemaakt met EasyWebshop