Webshop » HOND » MONGE » MONGE VET Solution » MONGE VETsolution DIABETIC 12 kg

MONGE VETsolution DIABETIC 12 kg

MONGE VETsolution DIABETIC 12 kg

€ 95,39 € 81,10

Beschikbaar

MONGE VETSOLUTION DIABETIC CANINE is een volledig dieetvoeder voor honden, samengesteld voor de regulering van de glucosetoevoer (Diabetes mellitus).

Bevat meloenensapconcetraat om vrije radicalen te neutraliseren, fenegriek met bloedglucoseverlagende werking en xylo-oligosacchariden om de darmflora veilig te stellen.
De formulering wordt gekenmerkt door een laag gehalte aan mono- en disacchariden.


Fit-aroma: geavanceerde procestechnologie (fyto-ingrediënt, Trigonella foenum graecum, omhuld met aromatische vetzuren)

schermafbeelding-diabetic


Samenstelling :

Gedroogd kippenvlees, tapioca (20%) **, aardappelen (14%) **, erwtenvezel, gedroogde vis (Ansjovis), gedroogde eieren, visolie (zalmolie) *, gedroogd eendenvlees, biergist, mineralen, dierlijk vet (kippenolie) *, xylo-oligosacchariden (XOS 0,4%), fenegriekzaad (0,15%), producten en bijproducten van de verwerking van verse groenten en fruit (meloen sapconcentraat - Cucumis melo cantalupensis - bron van superoxidedismutase 0,005%) , melkeiwitpoeder. * gezuiverd voor 99,6%, geconserveerd met natuurlijke antioxidanten. ** Koolhydraatbronnen.

Analyse :

- Ruw eiwit: 30% 
- Ruwe celstof: 13% 
- Ruw vet: 10% 
- Ruwe as: 6,5% 
- Zetmeel 27,9% 
- Totaal suiker: 3,4% 
- Omega-3-vetzuren: 0,64% 
- Omega-6-vetzuren: 1,98 %.

Gebruiksaanwijzing :

Het wordt aanbevolen om voor gebruik en alvorens de gebruiksperiode te verlengen advies in te winnen bij een dierenarts. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk maximaal 3 maanden. De aanbevolen dagelijkse voeropname in grammen wordt vermeld in de tabel, te geven in twee (volwassen hond) of drie maaltijden (puppy). Vers en schoon water moet te allen tijde beschikbaar zijn. Alleen diervoeder, niet geschikt voor menselijke consumptie.
Bewaren op een koele, droge plaats.
Tenminste houdbaar tot en met batchnr .: zie verpakking markering.
Webshop gemaakt met EasyWebshop