Webshop » HOND » MONGE » MONGE VET Solution » MONGE VETsolution DERMATOSIS 12 kg

MONGE VETsolution DERMATOSIS 12 kg

MONGE VETsolution DERMATOSIS 12 kg

€ 95,39 € 81,10

Beschikbaar

MONGE VETSOLUTION DERMATOSIS CANINE is een volledig dieetvoeder voor honden, samengesteld ter ondersteuning van de huidfunctie bij dermatose en overmatig haarverlies. 
Bevat meloenensapconcetraat om vrije radicalen te neutraliseren, aloë vera voor huidondersteuning en xylo-oligosacchariden (XOS) om de darmflora veilig te stellen.
De formulering wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan linolzuur (LA), som van eicosapentaeonzuur (EPA) en docosahexaeonzuur (DHA).


Fit-aroma: geavanceerde procestechnologie (fyto-ingrediënt, aloë vera, omhuld met aromatische vetzuren)


schermafbeelding-jm


Samenstelling :

Gehydrolyseerd zalmeiwit (23%), gedroogde erwten, tapioca, aardappelen, dierlijk vet (eendenolie) *, erwtenvezel, dierlijk vet (kippenolie) *, visolie (zalmolie) *, johannesbroodpoeder, mineralen, biergist , Xylo-Oligosacchariden (XOS 0,4%), Aloë vera (0,06%), producten en bijproducten van de verwerking van vers fruit en groenten (meloen sapconcentraat - Cucumis melo cantalupensis - bron van superoxidedismutase 0,005%). * gezuiverd voor 99,6%, geconserveerd met natuurlijke antioxidanten.

Analyse :

- Ruw eiwit: 23% 
- Ruwe celstof: 7% 
- Ruw vet: 17% 
- Ruwe as: 6,3% 
- Som van eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur: 0,84% 
- Linolzuur: 4,35%.

Gebruiksaanwijzing :

Het wordt aanbevolen om voor gebruik en alvorens de gebruiksperiode te verlengen advies in te winnen bij een dierenarts. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk maximaal 3 maanden. De aanbevolen dagelijkse voeropname in grammen wordt vermeld in de tabel, te geven in twee (volwassen hond) of drie maaltijden (puppy). Vers en schoon water moet te allen tijde beschikbaar zijn. Alleen diervoeder, niet geschikt voor menselijke consumptie.
Bewaren op een koele, droge plaats.
Tenminste houdbaar tot en met batchnr .: zie verpakking markering.
Webshop gemaakt met EasyWebshop