Webshop » HOND » WOLFSBLUT » WOLFSBLUT VETLINE » VETLINE SUPER BOOSTER 175 gr

VETLINE SUPER BOOSTER 175 gr

VETLINE SUPER BOOSTER 175 gr

€ 2,39 inclusief BTW

Beschikbaar

Wolfsblut VetLine Super-Booster - Mix van verschillende superfoods


Aanvullend voer voor honden zonder fut
Aanvullend diervoeder voor volwassen honden


wolfsblut-vetline-super-booster

De Super Booster van WOLFSBLUT is een graanvrije mix met verschillende superfoods die een stimulerend en vitaliserend effect op lichaam en geest kunnen hebben.

De superbooster is geschikt als supplement  voor alle droge en natte voersoorten van WOLFSBLUT, 
voor rauwe voeding (BARF).

   siegel-superfood    siegel-tierarzt     siegel-getreidefrei-146x146De WOLFSBLUT Super Booster is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen en bevat quinoa, moringa, Jeruzalem-artisjok, papaja, duindoorn, brandnetel en paardenbloem, maar ook goji-bessen en chia-zaden.

De goji-bes behoort tot de traditionele geneeskunde van Azië en wordt geassocieerd met veel gezondheidsvoordelen. Verschillende klinische onderzoeken met gezonde vrijwilligers in de menselijke geneeskunde tonen aan dat de consumptie van goji-bessen het algemene welzijn en de immuunfuncties kan verbeteren. 

Chia is een van de wijze planten. Het hoge gehalte aan α-linoleenzuur maakt Chia een uitstekende bron van omega-3-vetzuren.  Verschillende klinische onderzoeken hebben geconcludeerd dat de consumptie van chiazaad een positief effect op de gezondheid kan hebben. Dienovereenkomstig heeft de consumptie van chiazaad invloed op het algemene welzijn en de tevredenheid.

Alle ingrediënten in de Super Booster zijn van levensmiddelkwaliteit, bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen en zijn gestoomd zodat vitamines en voedingsstoffen zo goed mogelijk worden bewaard.

WOLFSBLUT Super-Booster - een functionele samenstelling, natuurlijk, graanvrij en met uitzonderlijke ingrediënten voor honden met minder fut

Samenstelling :

Groentebouillon, pastinaak, zoete aardappel, aardappel, wortel, banaan, quinoa, papaja, broccoli, goji-bessen, lijnolie, duindoorn, artisjok van Jeruzalem, chiazaad, moringa, frambozen, vlierbessen, zwarte bessen, bosbessen, aronia-bessen, groene thee-extract , Druivenpittenextract, pepermunt, brandnetel, paardenbloem, meidoorn, rozemarijn, basilicum, tijm, marjolein, kamille, peterselie, salie, dille

Voedingsadvies :

Aanvullend voer als aanvulling op droog of nat voer van Wolfsblut. Fris water moet altijd beschikbaar zijn.

Webshop gemaakt met EasyWebshop