Webshop » HOND » WOLFSBLUT » WOLFSBLUT VETLINE » VETLINE DENTAL

VETLINE DENTAL

VETLINE DENTAL
VETLINE DENTAL

 inclusief BTW


VL Dental 12 kg€ 94,99 Toevoegen aan Winkelwagen
VL Dental 2 kg€ 27,39Bekijken


Vetline Dental


Dieetvoeding voor honden met tandziekten als gevolg van onjuist dieet


Droogvoer voor volwassen honden met Eend met zoete aardappel 
WOLFSBLUT Dental is een compleet voeder dat  helpt verdere cariës te voorkomen en Uw hond ondersteunt bij inflammatoire tandziekten. 
De speciale eigenschap: de samenstelling bevat geen granen (geen gluten, geen maïs), maar echte drop en de gemberplant Curcuma in de vorm van Theracurmin®:
Echte drop kan onder andere verdere verspreiding van cariës tegengaan.
Curcuma is een Indiaas kruid waarvan het gele pigment (curcumine) volgens verschillende klinische onderzoeken in de menselijke geneeskunde een ontstekingsremmend effect kan hebben. 
Als Theracurmin® moet kurkuma een aanzienlijk betere biologische beschikbaarheid bereiken. 

   siegel-dental-146x146   siegel-tierarzt   siegel-getreidefrei-146x146

WOLFSBLUT Dental is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het resultaat is een speciale samenstelling voor honden met tandziekten, die te wijten zijn aan een onjuist dieet. De uitzonderlijke ingrediënten zijn de gemberplant Curcuma (in de vorm van Theracurmin®) en de zoethoutwortel.
De gemberplant kurkuma

Het gele pigment in de Indiase kruidenkurkuma wordt curcumine genoemd. Tot op heden zijn meer dan 100 verschillende klinische onderzoeken met curcumine in de menselijke geneeskunde voltooid.  Voor het grootste deel wordt aangenomen dat curcumine een antibacterieel en ontstekingsremmend effect kan hebben. Voor de VetLine gebruiken we Theracurmin®. Dit is curcumine, wat een betere biologische beschikbaarheid zou moeten bereiken. 

Zoethout (Glycyrrhiza glabra)

Zoethout wordt al sinds de oudheid gebruikt als een traditioneel kruidenmiddel. Het bevat verschillende klassen secundaire metabolieten die gepaard gaan met tal van gezondheidsvoordelen. Recent onderzoek in de menselijke geneeskunde heeft aangetoond dat de bioactieve ingrediënten van zoethout gunstige effecten kunnen hebben op orale ziekten.  
Een RCT-onderzoek, uitgevoerd door het Research and Data Institute van Michigan, VS, concludeert dat zoethout tandbederf kan voorkomen. 
RCT-studies (gerandomiseerde gecontroleerde studies) worden onder meer op www.aerzteblatt.de beschreven als "de gouden standaard in klinisch onderzoek om de werkzaamheid en veiligheid van een nieuwe therapie aan te tonen". 

WOLFSBLUT Dental - een speciale samenstelling, natuurlijk, graanvrij en met uitzonderlijke ingrediënten voor honden met tandziekten, die te wijten zijn aan een onjuist dieet.


Let op het volgende:
Veterinair dieet mag alleen worden gevoerd in overleg met uw dierenarts. 
Terwijl u een veterinair dieet voedt, moet u uw dierenarts om de zes maanden raadplegen voor controle. Als de gezondheid van uw hond verslechtert, moet u onmiddellijk een dierenarts raadplegen

zutaten-vetline-dental
- Alleen natuurlijke ingrediënten
- Zonder granen (zonder gluten en zonder maïs)
- Echte drop en kurkuma (als Theracurmin®)
- Hoofdbestanddeel: Eendenvlees in voedselkwaliteit van boerenvrije uitloop
- Omega-3 en omega-6-vetzuren uit zalmolie
- Natuurlijke vitamines van pompoen, bramen en frambozen

Samenstelling : 

Vers eendenvlees (24%), zoete aardappel (22%), gedroogd eendenvlees (16%), aardappel, banaan, eendenvet (5%), pompoen, alfalfa, zalmolie, Jeruzalem-artisjokken, bramen, frambozen, bosbessen, vlierbessen, zwarte bessen, peterselie (0,4%), pepermunt (0,4%), sinaasappel (0,25%), spinazie, mineralen, wortelen, kikkererwten, oregano, tijm, salie, marjolein, gember, zoethout, knoflook, kurkuma


Analyse :

Ruw eiwit 23%
Ruw vet 17%
Ruwe vezels 4,5%
Ruwe as 8,5%
Vocht 8%
Omega 6 2.0%
Omega 3 0,6%

Voedingsadvies :

Gewicht van de hond / dagelijkse hoeveelheid voer

1-5 kg                            ​​ 45 g
5 - 10 kg                         45 - 150 g
10 - 20 kg                       150 - 260 g
20 - 30 kg                       260 - 440 g
+ 30 kg                           + 440 g

De opgegeven hoeveelheid is alleen ter oriëntatie. De hoeveelheid voer moet worden aangepast aan de individuele behoeften van de hond. Elke hond is anders en de optimale hoeveelheid voeding hangt af van verschillende factoren, zoals leeftijd, geslacht, activiteit, metabolisme en omgevingsfactoren.
Uw hond moet altijd vers water beschikbaar hebben.

Webshop gemaakt met EasyWebshop